URGO Filmogel® Lipkloven

De lippen zijn dan ook bijzonder gevoelig voor externe agressie. Lipkloven, een frequent probleem, zijn ontsierende scheurtjes. Dankzij zijn Filmogel®-technologie heeft URGO een nieuw product ontwikkeld, dat specifiek is ontworpen om lipkloven als gevolg van koude, roken of inname van geneesmiddelen te herstellen en te verlichten.

 [Ontdeck URGO Filmogel®Lipkloven]

URGO Filmogel® Kloven

Uw handen hebben het vaak hard te verduren: koude, handenarbeid, huishoudelijke producten … De huid droogt dan makkelijk uit, waardoor het risico op fissuren toeneemt. Gelukkig heeft URGO een volledig gamma ontwikkeld voor de behandeling van kloven van de handen. URGO Filmogel® Kloven Handen verlicht, sluit en heelt kloven.

 [Ontdeck URGO Filmogel® Kloven]

URGO Verwarmende Gordel

URGO Verwarmende gordel  verlicht en ontspant spierpijn van de onderrug dankzij een gerichte verspreiding van warmte, en zorgt voor optimaal welzijn.

[Ontdeck URGO Verwarmende Gordel]

URGO Filmogel® Lipkloven is een cosmetisch product. Raadpleeg voor gebruik de instructies op het etiket
 URGO Kloven Filmogel®. Dit medische hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct, dat als gevolg daarvan een CE-markering draagt. Indicatie: behandeling van kloven. Vanaf de leeftijd van 3 jaar. Vraag advies aan uw arts of apotheker en raadpleeg de bijsluiter voor gebruik. Laboratoires URGO. 05/2017
URGO Verwarmende Gordel & Navullingen / URGO Navulling voor Verwarmende Gordel. Indicaties: verlichting van spier- en gewrichtspijn. Vanaf de leeftijd van 12 jaar. Vraag advies aan uw arts of apotheker en raadpleeg voor gebruik de gebruiksaanwijzing op het etiket. Dit medische hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct, dat als gevolg daarvan een CE-markering draagt. Laboratoires URGO. 03/2017