Al uw kwaaltjes verdienen
 • fr
 • UrgoTechnologie

  filmogel

  : wat is dat?

  De Filmogel®-technologie is een generatie innoverende verbanden: vloeibare verbanden die een discrete oplossing voor dagelijkse kwaaltjes vormen.

  Die gebruiksklare verbanden verlichten, beschermen en behandelen kwaaltjes zoals koortslip, kloven, insectenbeten en aften. Elke Filmogel heeft een unieke formule voor een gerichte werking.

  Heelt, herstelt/beschermt Heelt, herstelt/beschermt
  Verlicht Verlicht
  Discreet Discreet

  Een revolutie!

  URGO heeft een omwenteling teweeggebracht in de eerste hulp

  met de lancering van het eerste vloeibare verband met Filmogel®-technologie in 2003 (URGO Kloven). De indicaties voor die technologie zijn daarna uitgebreid tot bescherming en behandeling van aften, koortslip, puistjes, lipkloven, beschadigde nagels en nagelbijten. Fijn, toch?

  filmogel Aften
  filmogel Beschadigde nagels
  Koortslip
  filmogel Kloven

  Wat nieuws?

  De Filmogels® van URGO zijn uitgeroepen tot product van het jaar 2015. 

  marketing-filmogel.URGO heeft in 2015 de prijs van product van het jaar gekregen voor zijn Filmogel®-gamma. Die prijs is een beloning voor meer dan 10 jaar innovatie door Laboratoires URGO met zijn Filmogel®-technologie. Bij de verkiezing heeft een panel van 10.000 consumenten zich uitgesproken over de volgende criteria: aantrekkelijkheid, innovatief karakter en tevredenheid over het product.

  * Onlineonderzoek van een preselectie van nieuwe producten van nationale merken die in Frankrijk worden verkocht. Onderzoek uitgevoerd door Nielsen in oktober 2014 bij 10.000 respondenten, die representatief waren voor de Fransen van 15 jaar of ouder.

  Wist u dit?

  Wij waken over de kwaliteit van onze producten en onze Filmogel®-technologie en voeren regelmatig klinische studies uit om onze producten te testen.
  In een periode van 10 jaar zijn er meerdere klinische studies uitgevoerd om de werkzaamheid en de kwaliteit van onze Filmogels te bewijzen (koortslip, puistjes, lipkloven enz.).