Al uw kwaaltjes verdienen
 • fr
 • UrgoProductenEerste hulpHealing dressingsURGO Honey Healing Dressings

  URGO Honey Healing Dressings

  Waarom kiezen voor URGO Honey Healing Dressings?  

  Dankzij het Hydro-Honing kompres absorbeert URGO Honey Healing Dressings  ontstekingsvocht, verlicht en bevordert de genezing van oppervlakkige wonden en brandwonden. De transparante, watervaste drager is waterbestendig en biedt discrete bescherming.

  Tip!

  Het verband voelt als een tweede huid die wrijving beperkt.

  Bevordert de genezingBevordert de genezing
  WaterdichtWaterdicht
  Medische honingMedische honing

  Hoe gebruik je dit product?  

  Gebruiksaanwijzing:

  Bij een brandwond: houd de wond 15 minuten onder koud (maar niet ijskoud) water om de verspreiding van de branderigheid te beperken. Als er een blaar ontstaat, niet doorprikken.

  In alle gevallen:

  1. Was je handen met water en zeep
  2. Maak de wond schoon met water of zoutoplossing. Ontsmet de wond en de omgeving met een antiseptische oplossing (zonder alcohol). Gebruik bij brandwonden nooit gekleurde ontsmettingsmiddelen zoals eosine. Droog goed met een steriel kompres. Spoel met water of zoutoplossing.
  3. Gebruik een kompres om de wond en de omgeving ervan goed te drogen. Stop eventueel bloeden door druk uit te oefenen.
  4. Open de zak, neem het verband eruit. Verwijder de beschermstrookjes en breng het verband aan op de wond.
  5. Controleer de wond en de omgeving ervan regelmatig.
  6. Het verband mag niet langer dan 5 dagen blijven zitten; het moet worden verwijderd als het niet vanzelf loslaat. Vernieuw het verband volgens de gebruiksaanwijzing.
  7. Om het verband te verwijderen, trekt u het voorzichtig aan een hoek, parallel aan de huid. Rek het verband uit en laat het weer los tot het loslaat. Indien nodig kunt u de huid bevochtigen.
  Let op:

  Product voor eenmalig gebruik, niet hergebruiken. Hergebruik van een product voor eenmalig gebruik kan leiden tot infectie. Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is.

  Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:
  • Voor de behandeling van plaatselijke wonden die niet groter zijn dan het kompres. Als er na 6 dagen geen verbetering in het genezingsproces optreedt, raadpleeg dan uw arts. Dit product bevat honing. Niet gebruiken bij allergie voor honing.
  • Vraag voor alle brandwonden bij kinderen advies aan uw apotheker.
  • Bij aanwezigheid van klinische tekenen van plaatselijke infectie (roodheid die zich uitbreidt naar de niet-beschadigde huid, pijn, etterende afscheiding, enz.), vreemde voorwerpen in de wond, aanzienlijke bloedingen, een beet of een prik met een scherp en/of vuil voorwerp, raadpleeg uw apotheker of arts.
  • URGO Honey Healing Dressing moet worden gebruikt zodra het zakje is geopend en op een donkere plaats worden bewaard.
  • Bij kinderen het verband voorzichtig verwijderen.

  Praktische informatie  

  Formaat:

  Doos met 5 steriele verbanden (4,5 x 7,5 cm)

   

  Voor wat? Voor wie?

  WONDEN GENEZEN

  Een moment van onoplettendheid, een ongelukje… Au, een verwonding kan zo snel gebeuren!

  URGO Honey Healing Dressings van natuurlijke, medische honing, verlicht en bevordert de genezing van brandwonden en oppervlakkige wonden

  Wat is Hydro-Honey technologie? ?

  Voor het gebruiksgemak is de medische honing in een hydrogel (gegelatineerd water) kompres verpakt. Dankzij deze Hydro-Honey technologie blijft de honing op zijn plaats en is weldadig voor het genezingsproces. Mooi, is het niet?

    urgo-honey-healing-dressings-verlicht-en-bevordert-de-genezing-van-brandwonden-en-oppervlakkige-wonden
     

  Ter aanvulling op URGO Honey Healing Dressings adviseert URGO

  Eerste Hulpset 

  URGO Honey Healing Dressings – Dit product is een medisch hulpmiddel van klasse IIb (CE0481). Indicatie: Behandeling van 1e en 2e graads brandwonden en exsuderende of niet-exsuderende oppervlakkige wonden. Raadpleeg vóór gebruik de gebruiksaanwijzing. Theo Manufacturing B .V . Distributeur: Laboratoria URGO Healthcare – 21300 CHENÔVE- RCS DIJON 798 251 559 – Maatschappelijk kapitaal € 56.280.458. 09/2023

   

  URGO Honey Healing Dressings - verlicht en bevordert de genezing van brandwonden en oppervlakkige wonden