Al uw kwaaltjes verdienen
 • fr
 • UrgoAdviesVoeten & HandenHoe voorkomt en behandelt u blaren?

   

  Hoe voorkomt en behandelt u blaren?

  Deze fijne ‘blaren’ vormen zich meestal na herhaald wrijven van de huid tegen een hard oppervlak (schoenen, gereedschap, handvat van een racket enz.). Blaren zijn gevuld met een kleurloze vloeistof die vastzit onder de huid. Ze zijn erg pijnlijk. Professor URGO geeft zijn beste tips om voetblaren te voorkomen en te genezen.

   

   

  Enkele eenvoudige en doeltreffende dingen die u kunt doen.
  Regel 1: prik een blaar nooit open!

  Prik een blaar nooit open, want u riskeert de wond te besmetten. Als een blaar niet open is, maakt u ze schoon en droog, en brengt u de hydrocolloïde pleister URGO Behandeling blaren aan. De pleister zal de pijn verzachten en genezing van de blaar bevorderen.

  Als de blaar open is, maak ze dan schoon en desinfecteer ze voor u de hydrocolloïde pleister aanbrengt.

  Als de blaar al is opengebroken: maak de blaar schoon met water en zeep, ontsmet ze met een antisepticum en breng een hydrocolloïde pleister aan. Wanneer de pleister in contact komt met de vloeistof uit de blaar, wordt deze geabsorbeerd, waardoor zich een gel vormt die de genezing bevordert.

   

  URGO Blaren – Indicatie: behandeling van blaren. Vraag advies aan uw arts of apotheker en raadpleeg voor gebruik de instructies op het etiket. Dit medische hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct, dat als gevolg daarvan een CE-markering draagt. Laboratoires URGO. 05/2017

  logo-heading-img-2 HEEFT DE OPLOSSING

   

  Ander advies?

   
  Hoe voorkomt en behandelt u kloven aan handen en voeten?
   

  Hoe voorkomt en behandelt u kloven aan handen en voeten?

   
  Hoe beschermt en verzorgt u likdoorns (eksterogen) en eelt?
   

  Hoe beschermt en verzorgt u likdoorns (eksterogen) en eelt?