Al uw kwaaltjes verdienen
 • fr
 • UrgoProductenVoeten – HandenWrattenUrgo Resistente Wratten, stift

  Urgo Resistente Wratten, stift

  Waarom kiezen voor Hardnekkige Wratten, stift  

  URGO Resistente wratten is klaar voor gebruik. Het is een veilige, innovatieve en praktische methode om thuis de hardnekkigste wratten te elimineren. Met zijn precisiepen en zijn lichte blauwachtige sluier kan de wrat precies bedekt worden zonder dat de gezonde huid eromheen wordt geraakt. De pen met inkeping maakt het bovendien mogelijk om de juiste dosis van het product af te leveren en de hardnekkigste wratten te elimineren met slechts één toepassing per dag gedurende één week.

  Doeltreffend: resultaat na 7 dagenDoeltreffend:
  resultaat na 7 dagen
  Praktisch blauwachtig zuurPraktisch
  blauwachtig zuur
  Precies : precisie-uiteindePrecies :
  precisie-uiteinde

  Hoe gebruikt u dit product?  

  Gebruiksaanwijzing :

  Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing. Allen voor uitwendig gebruik. Als u twijfelt of het huidletsel een wrat is, raadpleeg dan een arts voor u dit product gebruikt.

  Belangrijke opmerking : beschern de omliggende gezonde huid voor de behandeling door een dun laagje vaseline aan te brengen rond de wrat. Zorg ervoor dat de vaseline niet op de wrat terechtkomt, want dat zou het effect van de behandeling kunnen beperken. .

  1. Verwijder de veiligheidsseal en de dop van de pen. Houd de pen verticaal met de borstel naar beneden gericht.
  2. Als u aan de top van de pen draai, zult u bij elke draai een klik horen. Als u de pen voor het eerst gebruikt, draai dan een aantal keer aan de top van de pen om de vloeistof af te geven. De vloeistof heeft een blauwe kleur en is dus goed te zien op de witte borstel. Zodra de vloeistof zichtbaar is kunt u de wrat behandelen.
  3. Voor elke volgende aanbrenging draait u slechts 3 klikken met de top van de pen. Dat zal de juiste hoeveelheid vloeistof afgeven om aan te brengen op de wrat.
  4. Breng de vloeistof rechtstreek aan op de wrat. Strijk maar 1 keer met de borstel over de volledige wrat. Breng de vloeistof slechts eenmaal per dag aan gedurende 7 achtereenvolgende dagen.
  5. Laat de vloeistof 10 minutes drogen. Was uw handen niet en stel de behandelde zone niet bloot aan water tot de vloeistof 10 minuten gedroogd is.
  6. Borstel afspoelen na gebruik met water.
  7. Afhankelijk van de grootte de wrat, zal de wrat na enkele dagen of weken na stopzetting van de behandeling verwijden
  8. Als de wrat niet verdwijnt, dan mag de behandeling maximaal 4 keer herhaald worden, met en interval van minimaal 7 dagen tussen elke behandeling
  9. Als de wrat na de 4e keer nog niet verdwenen is, raadpleeg dan een arts

  Voorzorgen bij gebruik:
  • De stift URGO Hardnekkige Wratten bevat een corrosief zuur. Het is belangrijk het product ENKEL aan te brengen op wratten op HANDEN en VOETEN.
  • Als de gel in contact komt met gezonde huid, moet u onmiddellijk spoelen met zuiver water en zeep.
  • Enkel voor uitwendig gebruik.
  • Als u de stift voor de eerste keer gebruikt, brengt u de gel aan op één enkele wrat voor u meerdere wratten gaat behandelen.
  • Zolang de behandelde huidzone niet volledig genezen is, mag u ze niet blootstellen aan de zon. Het proces van huidvernieuwing kan 4 tot 6 weken duren. Bij langdurige blootstelling aan de zon zou de huid een geringere of een sterkere pigmentatie kunnen vertonen.
  • Raak de behandelde huid niet aan. Wratten zijn immers besmettelijk.
  • De behandelde wrat niet afkrabben of aftrekken. Ze moet vanzelf afvallen.
  • Houd het product weg van de mond en de ogen. Als u de wratten van uw handen hebt behandeld, wast u uw handen na 5 minuten om contact van het product met de ogen of slijmvliezen te vermijden. In geval van accidenteel contact met de ogen of slijmvliezen, de huid overvloedig spoelen met zuiver water en uw arts raadplegen.
  • Om redenen van hygiëne mag de stift maar door één enkele persoon worden gebruikt. Andere gebruikers mogen de stift niet opnieuw gebruiken. Op het eind van de behandeling moet de stift worden weggegooid.
  • Vermijd contact met juwelen, kleding, weefsels of meubels. De stift zou ze kunnen beschadigen.
  • Na gebruik kunnen er nog resten van gel in de dop van de stift zitten. Daarom wordt aangeraden voorzichtig te zijn bij het afnemen en het terugplaatsen van de dop.
  • Houd de behandelde zone schoon om een infectie te voorkomen.
  • Raadpleeg uw arts:
   – als de wrat na 4 behandelingen (4 weken) niet verdwenen is;
   – als u irritatie, roodheid of pijn ervaart;
   – als de wrat beschadigd is, bloedt, rood is of pijn doet of als de huid rond de wrat rood is of pijn doet.
  Contra indicaties :

  Gebruik dit product niet in de volgende situaties omdat dat kan leiden tot weefselbeschadiging, blijvende littekens en/of andere complicaties:

  • Als u een diagnose hebt van kanker of ooit hebt gehad
  • Als u een behandeling krijgt of hebt gekregen voor kanker (zoals chemotherapie, bestraling, enz.)
  • Diabetes
  • Circulaties problemen, hartproblemen of auto-immuunstoornissen of als u geneesmiddelen inneemt om die problemen te behandelen.
  • Hemofilie
  • Een kind jonger dan 4 jaar oud
  • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Het is niet bekend of TCA de zwangerschap, he ongeboren kind of de boreling zal schaden
  • Wratten die geïrriteerd (rood, ontstoken), geïnfecteerd, open zijn of bloeden of als er dikke (keloïd) littekens in of rond de wratten zijn.
  • Bij overgevoeligheid of allergie voor chemische peelingproducten
  • Op andere delen van het lichaam (bv. Armen, borsten, achterste, gezichte & ogen, genitale zone, slijmvliezen (neus, mond, aars, lippen, oren)
  • Op andere types van huidletsels (bv. Naevi , geboortevlekken)
  • In combinatie met andere producten om wratten te behandelen. Als u naast de pen tegen wratten ook andere producten gebruikt om wratten behandelen, kan dat leiden tot ernstige brandwonden, weefselbeschadiging en/of blijvende littekens.

  Praktische info  

  Samenstelling: :
  Trichloorazijnzuur (TCA) 40%
  Methyleenblauw

  Formaat :
  1,5 ml Stift

  Aantal toepassingen:
  28 toepassingen, dus voldoende om tot 4 wratten te behandelen

   

  Waarom Voor wie

  Behandel de hardnekkigste wratten

  URGO Hardnekkige wratten, pen, is een toestel dat u thuis kunt gebruiken voor de behandeling van de hardnekkigste wratten op handen en voeten, bij volwassenen en kinderen ouder dan 4 jaar.

  Waarom zijn ze toch zo lelijk?

  Wratten komen in verschillende vormen voor, voornamelijk op voeten en handen. Gewone wratten (verruca vulgaris) zijn meestal ruw en hard, en zien eruit als een bloemkool. Voetwratten hebben vaak een harde en dikke rand en een zwarte punt in het centrum. Wratten zijn lelijk en keren terug. Ze kunnen hinderlijk en zelfs pijnlijk zijn

    urgo-hardnekkige-wratten-stift
     

  Naast Urgo Hardnekkige Wratten, stift ,
  RAADT URGO OOK AAN

  Gamma Voeten/Handen 

  URGO hardnekkige wratten, stift. Dit product is een medisch hulpmiddel van klasse IIa (CE0086). Indicatie: Behandeling van wratten op handen en voeten op basis van trichloorazijnzuur (40%). Vanaf 4 jaar. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft, als u diabetes heeft, als u bloedsomloopproblemen heeft of een huidziekte. Raadpleeg vóór gebruik de gebruiksaanwijzing. Medical Brands Innovations B.V. Distributeur : Laboratoria URGO Healthcare – 21300 CHENÔVE- RCS DIJON 798 251 559 – Maatschappelijk kapitaal € 56.280.458. MM/JJJJ

  Urgo Hardnekkige Wratten, stift