Al uw kwaaltjes verdienen
 • fr
 • Urgo Mondwater

  Waarom kiezen voor Urgo Mondwater ?  

  URGO Mondwater bevat hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht (0,25% concentratie). Door zijn filmvormende en vochtinbrengende eigenschappen heeft het een beschermende werking en houdt het de epidermale cellen van het slijmvlies in een trofische toestand, wat indirect de celvernieuwing van beschadigd slijmvlies stimuleert.

  Dit product bevat geen alcohol en geeft geen branderig gevoel.

  Verlicht de pijnVerlicht de pijn
  Bevordert genezingBevordert genezing
  Zonder alcoholZonder alcohol
  Geen branderig gevoelGeen branderig gevoel
  SuikervrijSuikervrij

  Hoe gebruikt u dit product ?  

  Gebruiksaanwijzing :

  Spoel de mond en, indien geïndiceerd, ook gorgelen, met 5-10 ml product (zie maatverdeling op het maatdopje), afhankelijk van de ernst van de wonde of het doktersadvies. Het product moet ten minste 3 maal per dag worden aangebracht om de beschermende film op de te behandelen zone te behouden.

   Gebruiksvoorzorgen :

  – Het wordt aanbevolen het product te gebruiken na de maaltijd en na het poetsen van de tanden.

  – Indien nodig kan het aanbrengen in de loop van de dag worden herhaald, waarbij erop moet worden gelet dat de voedselinname voldoende wordt gespreid om de doeltreffendheid van de samenstelling op het mondslijmvlies te handhaven.

  Waarschuwingen :

  – De behandeling onderbreken in geval van irritatie of overgevoeligheid voor het product, en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden.

  – De doeltreffendheid en de veiligheid van het product worden slechts gewaarborgd zolang de oorspronkelijke  verpakking intact is.

  – Sluit de fles onmiddellijk na gebruik.

  – Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  – Buiten bereik van kinderen bewaren.

  – Het product is niet getest op kinderen.

  Pratische info  

  Samenstelling:

  Water, Glycerine, Natriumhyaluronaat, PVP, Polyvinylmethylether/maleïnezuur-copolymeer, Calciumdinatriumedetaat, Acesulfaam K, Gehydrogeneerde en geëthoxyleerde ricinusolie PEG-40, Natriumbenzoaat, Aroma’s

   

  Formaat:

  Fles van 150 ml

   

  Warum ? voor wie ?

  URGO MONDWATER

  Een oplossing die speciaal is ontwikkeld om de integriteit van het mondslijmvlies te bewaren en indirect het fysiologische herstelproces van slijmvliesletsels te bevorderen, ongeacht de oorzaak: tandheelkundige ingrepen , uitneembare kunstgebitten en tandprothesen letsels van het mondslijmvlies en het tandvlees door diverse oorzaken, met name letsels van het slijmvlies van de keelholte.

  Waarom is het pijnlijk?

  Wondjes in de mond, zoals zweertjes, zijn kleine, pijnlijke zweertjes in de mond. Ze kunnen voorkomen op de tong en op de binnenkantvan de wangen, lippen en keel. Auw, dat doet pijn!

  De oorzaken zijn divers en omvatten letsels van de dagelijkse tandhygiëne, tandheelkundige ingrepen, zure voedingsmiddelen, voedselovergevoeligheden, enz.

   

   

     

  Naast Urgo Mondwater, raadt Urgo ook aan ...

  Gamma Gezicht 

  URGO Mondwater.Indicaties: Als preventie, om het mondslijmvlies gezond te houden; als bescherming, om indirect het fysiologische herstelproces te stimuleren
  van wonden van het mondslijmvlies en tandvlees door verschillende oorzaken (brandwonden, infecties, kneuzingen, farmacologisch), tandheelkundige ingrepen zoals tandsteenverwijdering, uitneembare prothesen (kunstgebitten en odonto-technische hulpmiddelen), in het bijzonder verwondingen van het slijmvlies van de orofarynx. Het product is ook aangewezen als beschermend en ondersteunend middel bij de behandeling van aften, omdat het de pijn verlicht en de genezing bevordert. Vraag uw arts of apotheker om advies en raadpleeg vóór gebruik de gebruiksaanwijzing. Dit product is een medisch hulpmiddel van klasse IIa (CE0477). Fidia Farmaceutici S.p.A. Distributeur : Laboratoria URGO Healthcare – 21300 CHENÔVE- RCS DIJON 798 251 559 – Maatschappelijk kapitaal € 56.280.458. MM/JJJJ

  URGO Mondwater, de op hyaluronzuur gebaseerde mondspoeloplossing.